Étiquettes

, ,

mascarade-p-image-50413-grandeMascarade est un jeu de cartes, de bluff et de mémoire, crée par Bruno Faidutti. Caché derrière un personnage, manipulez les autres joueurs et tentez d’amasser fortune à l’insu de vos adversaires.
Dans le jeu Mascarade, bluff, mémoire, psychologie et prise de risque se mélangent pour vous proposer des parties de jeu à la fois tendues et animées.
Chaque joueur a une carte Personnage face cachée. Au cours de la partie, les joueurs vont changer de personnage et personne n’est jamais vraiment certain de la carte qu’il a devant lui! Vous pourrez ainsi manipuler les personnages influents de la ville et vous cacher derrière un masque pour flouer vos adversaires et vous enrichir à leurs dépens. (espritjeu.com)

Venez jouer à la médiathèque! Nous avons mis en place deux consoles (PS4 et WiiU), un ordinateur, deux écrans et onze manettes: il est temps de jouer en français. Vous ne maîtrisez pas la langue française? Apprenez-la en jouant! Du mardi au vendredi, entre 11h00 et 17h00 et le samedi de 10h00 au 15h00. Service gratuit pour les abonnés.

O producție a autorului Bruno Faidutti și a editorului Asmodée, Mascarade a urcat pe un loc fruntaș în topul jocurilor de petrecere. Cacealmaua, suspiciunea și confuzia se simt ca acasă, iar cu cât jocul se joacă în mai mulți, cu atât surprizele vor fi mai mari.
Jocul conține 13 cărți de joc cu personaje și monede de 1, de 5 și de 10 bănuți. Fiecare jucător începe cu 6 bănuți și primește câte un personaj, pus cu fața în sus timp de câteva secunde, cât să aibă toată lumea timp să vadă cine, ce e. După care, fiecare își întoarce cartea cu fața în jos și se începe jocul. Primul jucător alege cartea unui alt jucător și poate să o amestece cu a sa la spate, să le schimbe între ele sau nu. El va fi singurul care va ști exact dacă a schimbat cărțile între ele. Fiecare face asta pe rând, până când cineva se aventurează să își declare rolul. Uneori acesta poate fi contrazis, și va trebui să demonstreze că are dreptate. Cine dovedește că are dreptate își poate efectua abilitatea specială personajului sau, iar cel care a mințit (sau doar a greșit) trebuie să plătească 1 bănuț la bancă. Primul jucător care strânge 13 bănuți câștigă. (boardgamer.ro)

masca

Mascarade și alte 100 de jocuri va așteaptă să le jucați la mediatecă. Veniți cu mic cu mare la o partidă de Dixit, Carcasonne, Loup garou, Mascarade sau Timeline, Mario Kart, Rayman, FIFA18, Assassin’s Creed sau Minecraft! Avem jocuri de roluri, de acțiune, de aventură, de strategie, de platformă, de toate felurile, în limba franceză.
Veniți să vă rezervați locul și jocul (copiii sub 10 ani numai însoțiți de părinți) singur sau cu prietenii, familia, vecinii. Serviciu gratuit pentru abonați.
De marți până vineri, de la 11h00 la 17h00 și sâmbăta de la 10h00 la 15h00.

Publicités