Étiquettes

, ,

jaquette-trine-pc-cover-avant-gDans un royaume envahi par le chaos et la magie noire, 3 héros sont liés malgré eux par un puissant artefact, le Trine.
Vous prenez les commandes de Pontius le Chevalier, d’Amadeus le Magicien et de Zohia la Voleuse, chacun jouissant bien entendu de capacités propres. Zohia est gracile et se déplace habilement à l’aide de son grappin, Amadeus a le pouvoir de faire apparaître des caisses pour accéder aux plates-formes les plus inaccessibles tandis que Pontius déploie une puissance de frappe brute et peut couvrir de longues distances en planant à l’aide de son bouclier. Si vous pouvez tout à fait partager l’aventure à trois joueurs, chacun incarnant un héros, le mode solo est parfaitement praticable et vous pouvez passer d’un héros à l’autre à loisir. (jeuxvideo.com)
Venez jouer à la médiathèque! Nous avons mis en place deux consoles (PS4 et WiiU), un ordinateur, deux écrans et onze manettes: il est temps de jouer en français. Vous ne maîtrisez pas la langue française? Apprenez-la en jouant! Du mardi au vendredi, entre 11h00 et 17h00 et le samedi de 10h00 au 15h00. Service gratuit pour les abonnés.

Într-un regat cuprins de haos și magie întunecată, trei eroi sunt uniți, în ciuda lor, de un artefact puternic, Trine.
Jucați rolul lui Pontius Cavalerul, al lui Amadeus Magicianul și al Zohiei Hoața, fiecare beneficiind, desigur, de propriile sale abilități. Zohia se deplasează cu abilitatecu ajutorul arcului și cârligului ei, Amadeus are puterea de a face sa apară tot felul de cutii pentru a ajunge la platformele cele mai inaccesibile, în timp ce Pontius folosește forța brută și poate acoperi distanțe lungi folosindu-și scutul ca sa plutească. Puteți împărtăși în totalitate aceasta aventură cu înca doi prieteni, pentru ca Trine are un mod de multiplayer local care permite ca trei jucători să joace impreună în același timp, fiecare încorporând un erou, dar și modul single player este perfect accesibil și puteți trece de la un erou la altul oricând vreți.
trineTrine și alte 100 de jocuri va așteaptă să le jucați la mediatecă. Veniți cu mic cu mare la o partidă de Dixit, Carcasonne, Loup garou, Mascarade sau Timeline, Mario Kart, Rayman, FIFA18, Assassin’s Creed sau Minecraft! Avem jocuri de roluri, de acțiune, de aventură, de strategie, de platformă, de toate felurile, în limba franceză.
Veniți să vă rezervați locul și jocul (copiii sub 10 ani numai însoțiți de părinți) singur sau cu prietenii, familia, vecinii. Serviciu gratuit pentru abonați.
De marți până vineri, de la 11h00 la 17h00 și sâmbăta de la 10h00 la 15h00.

Publicités