Mots-clés

, ,

Cele mai frumoase carti din Romania, Asociaţia Da’DeCe și Institutul Francez din București au organizat astazi un atelier jucăuș și relaxat, de început de vacanță, în expoziția Cele Mai Frumoase Cărți din România, Selecția 2016.

Împreună cu Laura Grűnberg, specialistă în combaterea crescutului excesiv la oameni (www.vestidesprepovesti.ro) şi Iulia Iordan, specialistă în ierburi şi căsuţe tămăduitoare, (www.iuliaiordan.ro) copiii au citit, s-au jucat şi si-au pus pune minţile şi sufletele la lucru pentru a găsi soluţii de dat în mintea copiilor.

A crește prea mare (nu în înălțime!) poate fi extrem de periculos pentru omenire. Se pare că în jurul nostru tot mai mulți oameni cresc peste măsură: sunt morocănoși, plictisiți, preocupați mai mult de a avea decât de a fi, se îmbracă fără sare și piper, nu se mai țin de mână pe stradă, au uitat să danseze, să privească cerul, să miroasă o plantă sau să îşi dorească o căsuţă în copac. Haideți să găsim împreună soluții pentru ca micuții să nu crească prea mari iar cei deja mari să redevină copii.

Evenimentul a avut loc in cadrul proiectului cultural confinațat de AFCN.

Publicités